Відбулась чергова апаратна нарада

Сьогодні, 1 березня 2021 року, у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась чергова апаратна нарада під головуванням міського голови Івана Столбового та за участю керівництва та структурних підрозділів міської ради.

На початку наради міський голова проінформував про призначення начальника та головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій апарату виконавчого комітету Балаклійської міської ради в порядку переведення.

Секретарем виконавчого комітету було перелічено план заходів на поточний тиждень, а саме:

  • нарада з участі громади у Святі Масляної 13 березня 2021 року в Національному літературно-меморіальному музеї Г.С. Сковороди;
  • наради з відповідальними посадовими особами з питань, які стосуються життєдіяльності громади;
  • виїзди в старостинські округи;
  • концерт, присвячений 8 Березня та інші заходи.

Під час наради було обговорено основні питання життєдіяльності громади на поточний тиждень у сфері освіти, культури, медицини, цивільного захиста, благоустрою міста, соціального захисту у місті, селах та інше.

Головний лікар Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні  Марина Руденко проінформувала, що наразі в інфекційному відділенні Балаклійської лікарні знаходиться 46 пацієнтів, з них хворих на Covid-19 26 осіб, за вихідні дні у відділення поступило 10 осіб.

По завершенню міський голова надав кожному керівнику структурних підрозділів відповідні доручення на поточний тиждень.