Робоча зустріч міського голови Івана Столбового з директором Харківського обласного центру зайнятості Володимиром Міненко

Сьогодні, 26 лютого 2021 року, у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась робоча зустріч міського голови Івана Столбового з директором Харківського обласного центру зайнятості Володимиром Міненко.

Метою зустрічі було підписання між Харківським обласним центром зайнятості, в особі директора Харківського обласного центру зайнятості, та Балаклійською міською радою, в особі Балаклійського міського голови, Угоди про спільну діяльність.

За цією угодою між Сторонами встановлено партнерські відносини та співробітництво у реалізації державної політики зайнятості, створення робочих місць, проведення заходів із попередження та подолання безробіття, організація прийому громадян, взаємодія з роботодавцями із наданням повного комплексу соціальних послуг та інше.

Також були обговорені такі питання, як:

  • навчання базовим навичкам роботи з комп’ютером та вміння працювати з електронними приладами державних послуг для людей пенсійного віку;
  • курси цифрової грамотності та проведення відеоконференцій для вчителів та інші питання.