До 150-річчя з дня народження видатної української поетеси Лесі Українки…

До 150-річчя з дня народження видатної української поетеси Лесі Українки в бібліотеках Балаклійської міської ради проведено низку заходів, направлених на висвітлення та популяризацію її поетичної творчості та особистості. Бібліотеки брали участь у Всеукраїнському онлайн-форумі «Леся єднає», обласному  літературному марафоні «Харківщина вітає Лесю Українку».

Для дітей та школярів нашої громади в бібліотеках оформлено книжкові та ілюстративні виставки. Балаклійська міська бібліотека для дітей підготувала віртуальну презентацію «Леся Українка  – дітям», оформлено ювілейну книжкову виставку «Стояла я і слухала весну…». Діти захоплено слухали розповіді бібліотекарів про біографією Лесі Українки, ознайомилися з її патріотичними та ліричними творами, декламували вірші та були нагороджені дипломами за участь у Міжнародному літературному марафоні “Моя Леся Українка”.

Заходи з нагоди відзначення Дня народження Лесі Українки пройшли також у сільських бібліотеках-філіях у селі Протопопівка, Лозовенька, Асіївка та Борщівка.