22 лютого 2021 року відбулася робоча зустріч міського голови Балаклійської територіальної громади Івана Столбового…

22 лютого 2021 року відбулася робоча зустріч міського голови Балаклійської територіальної громади Івана Столбового, голови районної державної адміністрації Яніса Никифорова, голови Ізюмської районної ради Сергія Дуванського, голів територіальних громад Ізюмського району з начальником Головного управління Національної поліції, полковником поліції Андрієм Рубелем та т.в.о. начальника Ізюмського районного управління ГУНП в Харківській області Сергієм Зінчуком.

Метою зустрічі було підписання між головами територіальних громад Ізюмського району та Головним управлінням Національної поліції Меморандумів про співпрацю та партнерство з впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади».

За даним проектом офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми, стане повноправним представником своєї громади та звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.  

По завершенню зустрічі начальник поліції подякував кожному голові територіальних громад Ізюмського району за співпрацю та довіру.