Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 22 лютого 2021 року, у залі засідань Балаклійської міської ради під головуванням міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів міської ради та керівників бюджетних закладів та установ.

На початку наради міський голова проінформував про призначення начальника відділу освіти, загального відділу та відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради.

Міський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб громади щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у соціальній сфері, медицини, культури, спорту, фінансів та освіти.

Зокрема, начальник відділу культури, спорту і туризму міської ради Володимир Попов довів до відому присутніх про проведені змагання по волейболу, боксу і легкої атлетики та про заходи у громаді, заплановані з нагоди Масляної та Міжнародного жіночого дня.

У своїй доповіді головний лікар Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні  Руденко Марина Олексіївна зазначила, що наразі в інфекційному відділенні знаходиться 42 людини, з них хворих на Covid-19 – 20 осіб. 

По завершенню апаратної наради міський голова Іван Столбовий надав відповідні доручення на поточний тиждень відповідальним посадовим особам.