Відбулась чергова VII сесія Балаклійської міської ради VIII скликання

Під головуванням міського голови Івана Столбового сьогодні, 19 лютого 2021 року, у залі засідань міської ради відбулась чергова VII сесія Балаклійської міської ради VIII скликання.

На порядку денному було розглянуто 74 питання:

  • затвердження звітів про виконання бюджетів міста та колишніх сільських рад;
  • зміни до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської міської ради на 2021 рік;
  • внесення змін та доповнень до Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою, до Програми розвитку культури і туризму та Програми розвитку фізичної культури і спорту;
  • затвердження передавальних актів колишніх сільських рад;
  • прийняття у комунальну власність Балаклійської територіальної громади комунальних підприємств колишніх сільських рад та інші.

Одним з основних питань порядку денного були зміни до Програми соціально-економічного розвитку та Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою Балаклійської міської ради на 2021 рік. Кошти пропонується направити на утримання житлового фонду територіальної громади, капітальні ремонти та реконструкції у закладах освіти та культури, ремонт доріг та тротуарів, капітальний ремонт мереж вуличного освітлення, регуляція чисельності безпритульних тварин та інше.
На сьогоднішній день існує домовленість Балаклійської міської ради з Харківською обласною державною адміністрацією щодо включення реконструкції плавального басейну до державної програми відновлення плавальних басейнів. Згідно досягнутих домовленостей, Балаклійська міська рада бере на себе зобов’язання по коригуванню проектно-кошторисної документації, розробки проекту та проведення робіт по приєднанню до електричних мереж об’єкту з облаштуванням резервного живлення, розробки проекту на будівництво газової котельні та надання субвенції Департаменту капітального будівництва на співфінансування  реконструкції басейну. Загальна вартість реконструкції будівлі плавального басейну складає близько 68,0 млн. грн., з яких з державного бюджету планується залучити близько 65,0 млн. грн.  Роботи заплановано завершити та ввести об’єкт в експлуатацію до кінця 2021 року.

Всі рішення були прийняті депутатським корпусом одноголосно.

Детальніше можно ознайомитись за посиланням:
1 ч. – https://youtu.be/7BEQOTynnHw
2 ч. – https://youtu.be/iRueQoiA8Nc
3 ч. – https://youtu.be/chuBNNAtxd8