Сьогодні, 15 лютого 2021 року, відбулось урочисте покладання квітів у парку біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У своєму вітальному слові міський голова Іван Столбовий подякував воїнам-афганцям за те, що вони залишилися вірними своєму військовому обов’язку та з честю його виконали. Сьогодні воїни-інтернаціоналісти показують нашій молоді яскравий приклад того, як потрібно служити своїй Батьківщині. Також міський голова побажав усім міцного здоров’я , благополуччя та мирного неба над головою.

Учасники заходу, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів громади вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав, виконуючи свій обов’язок, та поклали квіти  до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям.

Після мітингу Балаклійський міський голова Іван Столбовий відвідав колишнього голову Балаклійської спілки ветеранів Афганістану, депутата Балаклійської міської ради VII скликання Юрія Мойсеєнко та побажав йому міцного здоров’я та довгих років життя.