Міський голова Іван Столбовий та заступник міського голови Сергій Полторак взяли участь у засіданні V сесії Ізюмської районної ради

Сьогодні, 9 лютого 2021 року, міський голова Іван Столбовий та заступник міського голови Сергій Полторак взяли участь у засіданні V сесії Ізюмської районної ради VIII скликання, на якому розглядалися важливі питання для нашої громади.
Одним з головних було питання передачі в комунальну власність КП БРР “Балаклійський Житлокомунсервіс”. Протягом місяця вирішувалася подальша доля підприємства та нарешті, після тривалих переговорів, непорозумінь та неодноразового відстоювання міського голови інтересів громади, депутатський корпус Ізюмської ради прийняв рішення передати в комунальну власність Балаклійської територіальної громади КП БРР “Балаклійський Житлокомунсервіс”.
Також було прийнято рішення щодо затвердження порядку та розподілу вільних залишків колишньої Балаклійської районної ради, сумма яких складає 34,6 мільйонів гривень (за вийнятком коштів передбачених на утримання Ізюмської районної ради). Депутати проголусували за розподіл цих коштів поміж трьох громад – Балаклійською, Савинською та Донецькою.
Детальніше можно ознайомитись за посиланням:
https://fb.watch/3y2ddIhuH6/