Управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради повідомляє:

Відповідно до Програми соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області на 2022-2025 роки діти загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані на території Балаклійської міської територіальної громади можуть отримати одноразову грошову допомогу у розмірі 50000,00 грн.

Для отримання допомоги необхідно надати до управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області наступний пакет документів:

– заяву законного представника дитини, яка звертається за допомогою;

– копію паспорта громадянина України (всіх заповнених сторінок) заявника (при наданні копії ІD-паспорта – лицьового та зворотного боку);

– довідку заявника про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або, якщо особа через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган, копії сторінки паспорта, де є відмітка про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. У разі, якщо заявник має ID-паспорт, копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків не надається;

– копію свідоцтва про народження дитини;

– копію паспорта дитини;

– витяг з реєстру територіальної громади дитини;

– посвідчення або довідка члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України дитини;

– копію документів, що підтверджують право заявника на представництво інтересів дитини за необхідністю (рішення суду тощо).

– довідку про відкриття поточного рахунку в Уповноваженому банку заявника (Уповноваженими банками є банки, визначені переможцями конкурсу на право виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ через поточні рахунки відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001 року № 1231).

На отримання одноразової грошової допомоги мають право діти загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України до 18 років.

Звернення приймаються за адресою: пл. Якова Чернігівця (колишня пл. Ростовцева), б. 4, 2 поверх, 18 кабінет. Телефон для довідок: 095 253 89 40.