В якій формі можна отримати Довідку про відсутністьзаборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи?

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка) формується згідно з додатком 1 до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль засправлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 № 733 може надаватись платнику за його вибором або у паперовій, або в електронній формі. Форму отриманняДовідки платник зазначає у Заяві.

Довідку у паперовій формі платник (його законний чи уповноважений представник) отримує безпосередньо в контролюючому органі, до якого було подано Заяву.

Довідку в електронній формі платник отримує у приватній частині Електронного кабінету з дотриманням вимог Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».