Міжнародна конференція з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024) у Берліні!

Радий представляти Балаклійську громаду на потужній Міжнародній конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC2024) у Берліні! 

Разом з колегами з Чугуївської та Лозівської громад під керівництвом голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко протягом 11-12 червня перебуваємо у Берліні, у місті, яке у ці дні стало центром світової уваги до нашої країни, де зібралися Президент України Володимир Зеленський, Канцлер Німеччини Олаф Шольц, Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, близько 2000 учасників з політики, бізнесу, міжнародних організацій та муніципалітетів з різних країн.

Лідери вільних демократичних країн виступили під час конференції з потужними промовами. Партнери зустрічали Президента України надзвичайною підтримкою та повагою, запевнили у беззаперечній допомозі нашій країні у боротьбі з ворогом та подоланні наслідків страшних руйнацій, які нелюди завдають нашим містам, нашим людям. 

Для нас, представників місцевого самоврядування, Міжнародна конференція з питань відновлення України – це унікальна можливість бути почутими. Ми прагнемо донести до міжнародної спільноти реальну картину подій в Україні, наслідки війни та потреби регіонів.

На URC2024 ми розповідаємо про проєкти з відновлення Балаклійської громади, налагоджуємо контакти з потенційними інвесторами та розповідаємо про Україну в Європі. Це шанс заручитися підтримкою та співпрацею партнерів, адже саме спільними зусиллями ми зможемо збудувати нове, краще майбутнє для нашої країни, нашої громади! 

Важливий і надихаючий форум, а також дійсно потужне обʼєднання світу навколо України заради нашої Перемоги! Разом до Перемоги!

Віталій Карабанов | начальник Балаклійської МВА