Балаклійська міська військова адміністрація
Асіївський старостинський округЛозовеньківський старостинський округНовиниШевелівський Старостинський округ

Відбулись чергові робочі поїздки до старостинських округів

Сьогодні, 3 лютого 2021 року, відбулись чергові робочі поїздки міського голови Івана Столбового з заступниками міського голови та начальниками структурних підрозділів міської ради до Шевелівського, Лозовеньківського та Асіївського старостинських округів з метою проведення співбесід зі старостами, спеціалістами та керівниками бюджетних установ та закладів округу.

На початку зустрічі міський голова проінформував усіх присутніх про перелік населених пунктів, які увійшли до складу територіальної громади, про зміни, які відбулися в старостинських округах та обов’язки роботи новопризначених старост та спеціалістів. А також про прийняття в комунальну власність всіх закладів та установ Балаклійської територіальної громади та їх фінансування. 

Міський голова дав доручення заступникам міського голови та начальникам структурних підрозділів відвідати всі старостинські округи, поспілкуватися зі старостами, спеціалістами та керівниками бюджетних закладів сіл громади, вислухати проблеми та пропозиції з благоустрою округів, потреби у сфери освіти, медицини та культури.