ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ПРОЄКТУ

«Реконструкція мосту через річку Балаклійка по вул. Жовтнева у м. Балаклія Ізюмського району Харківської області»

Шановні мешканці та мешканки Балаклійської територіальної громади!

Запрошуємо вас долучитись до громадського обговорення надзвичайно важливого проєкту відновлення для громади – «Реконструкція мосту через річку Балаклійка по вул. Жовтнева у м. Балаклія Ізюмського району Харківської області».

Коли: 11.04.2024   

О котрій годині: 13:00

Формат проведення: онлайн за посиланням на захід:

https://us04web.zoom.us/j/75744085649?pwd=uavJoazytcalkj5jc0KqPC4oLM4Ipa.1

Про проєкт.

Міст через річку Балаклійка по вул. Жовтнева у м. Балаклія відноситься до місцевої мережі вулиць та є важливою складовою вулично-дорожньої мережі Балаклійської міської територіальної громади для транспортного та пішохідного сполучення. Міст є комунальною власністю громади в особі Балаклійської міської ради та перебуває на балансі Управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради. Внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації 06.09.2022 міст через річку Балаклійка по вул. Жовтнева було підірвано, зруйновано частину опор та прогонових будов споруди. Рух мостом відновлено за рахунок встановлення тимчасової споруди. Наразі споруда (міст) знаходиться у непрацездатному експлуатаційному стані. Встановлення тимчасової конструкції є недостатнім заходом для забезпечення безпеки дорожнього руху, не забезпечує безпечних та зручних умов для руху пішоходів та велосипедистів. На сьогодні через міст відбувається рух транспорту екстреної (швидкої) медичної допомоги, проходять автобусні маршрути загального користування, надаються автотранспортні послуги із соціальних перевезень мешканцям з віддалених сіл громади за маршрутами руху, які також проходять через міст. Тому виникла необхідність у реконструкції цього мосту, під час якої будуть замінені фундаменти та опори, проведено розширення мосту до чотирьох смуг руху з пішохідними та велодоріжками.

Ознайомлення з матеріалами та зворотній зв’язок.

З 02.04. 2024 по 11.04.2024 запрошуємо вас ознайомитися з матеріалами проєкту за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Cz6gTvqNV-dbRc18DXBSelbqKO-w1mYZ?usp=sharing

Навіть якщо у вас не вийде долучитись до самих обговорень, ми будемо раді отримати ваші думки/пропозиції/перестороги щодо проєкту на електронну скриньку – balgorsvet@ukr.net

Партнер проєкту.

Проєкт реалізується за підтримки «U-LEAD з Європою» та передбачає розробку проєктно-кошторисної документації.

Безпекові питання.

Подія відбуватиметься онлайн, тому ми не перериватимемо захід у разі, якщо розпочнеться повітряна тривога. 

Будемо раді почути ваші думки, пропозиції та перестороги щодо проєкту. Для нас важливо, щоб процеси відновлення у громаді погоджувалися та обговорювалися з мешканцями та мешканками.

З повагою,

Робоча група з реалізації проєкту