Вшановано пам’ять полеглих захисників, які боролися за звільнення села Гусарівка

29 березня 2024 року, на другу річницю звільнення села Гусарівка Балаклійської громади від російських окупантів, громада зібралася, щоб вшанувати пам’ять полеглих захисників, які боролися за звільнення села та віддали життя за вільну українську Балаклійщину.

На цю памʼятну подію завітали представники міської влади, керівництво району, родичі та друзі загиблих, а також небайдужі мешканці. Учасники заходу поклали квіти до меморіалів загиблих воїнів та хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв.

Секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар виступила з промовою, в якій згадала про героїзм та самовідданість українських воїнів, які ціною власного життя захистили нашу землю від ворога. Вона також закликала присутніх берегти пам’ять про тих, хто загинув за свободу України.

Сьогодні, коли війна в Україні триває, важливо пам’ятати про ціну, яку український народ платить за свою свободу. І ми повинні зробити все можливе, щоб перемогти ворога та збудувати сильну й незалежну Україну, за яку віддали життя наші Герої.

Слава Україні! Слава нашим Героям!