Начальник Балаклійської міської військової адміністрації відвідав семінар «Дані для відновлення за лідерством громад».

За запрошенням Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов відвідав семінар «Дані для відновлення за лідерством громад».

Крім цього, взявучасть у панельній дискусії на тему: «Виявлення наявних прогалин у даних та можливостей для доповнення процесів відновлення за лідерством уряду».

Метою семінару було дослідити потреби та можливості громад в контексті відновлення, що керується даними, а також можливості для співпраці з гуманітарними організаціями та агенціями з розвитку, які також активно залучені до збору та аналізу даних.

На семінарі були підняті питання розробки стратегії Уряду України щодо планування відновлення на рівні громади. Презентовані інструменти для ефективної роботи, а саме використання даних для планування та моніторингу заходів з відновлення на рівні громад (DREAM/GIS). Також йшла мова про розробку концепції місцевої статистики на рівні держави.

Дякуємо Міжнародній Організації з Міграції (МОМ) та Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури за запрошення, організацію та плідну роботу. Впевнені, що отримані на семінарі знання та налагоджені партнерські відносини допоможуть нам спільно йти до мети – відновлення України.