Проведено ряд заходів задля аналізу потреб з неформальної освіти та підвищення спроможності молоді

Командою молодіжної ради та молодіжного простору «CUBE» було проведено ряд заходів задля аналізу потреб з неформальної освіти та підвищення спроможності молоді Балаклійської громади

У молодіжному просторі «CUBE» завершено серію тренінгів, спрямованих на розвиток особистих та професійних навичок молоді. Протягом лютого-березня понад 100 учасників віком 13-18 років отримали можливість прокачати свої знання та вміння.

Першим етапом проєкту були розробка, проведення опитування серед молоді Балаклійської громади та аналіз потреб у сфері неформальної освіти.

Другий етап ставив на меті проведення тренінгів з 5 важливих тематик для молоді сьогодення, а саме ораторське мистецтво, психоемоційна підтримка, молодіжне лідерство та громадський активізм, тайм-менеджмент та цілепокладання, проєктний менеджмент.

Третім етапом було проведення фокус групи серед учасників проєкту задля розуміння їхніх потреб та побажань, результатів проєкту та пропозицій, які будуть враховані при плануванні майбутніх заходів та тренінгів.

Ми вдячні Захисникам та Захисницям України, які боронять нашу незалежність та соборність за можливість проводити освітні заходи для молоді у безпечному просторі! Ми вдячні кожному та кожній, хто долучився до проєкту, отримав корисну та цікаву інформацію!

Проєкт «Проведення тренінгів з тематики кар’єрного зростання для підвищення спроможності молоді Балаклійської громади» в рамках грантової програми «Проєкт «Ідеатон «Reconnect» для мотивування української молоді», який реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».