Заступник міністра економіки відвідав Балаклійську громаду

Минулого тижня заступник міністра економіки Ігор Безкаравайний з робочим візитом відвідав Балаклійську громаду. Метою візиту стало ознайомлення з роботою українських саперів з розмінування деокупованих територій, а також оцінка та розуміння потреб громади.

Під час візиту заступник міністра провів нараду з начальником Ізюмської районної військової адміністрації Степаном Масельським, начальником Балаклійської міської військової адміністрації Віталієм Карабановим, керівництвом громад Ізюмського району, представниками ДСНС, піротехніками.

Після наради відвідали деокуповані села громади, де сапери проводять роботи з розмінування.

«Наші сапери – справжні герої, що борються не тільки з ворожими пастками, але й з природними перешкодами. Висока рослинність ускладнює їхню роботу, але вони не здаються. А ми маємо нове завдання: розробити автономну газонокосарку, що допоможе в розмінуванні», – наголосив заступник міністра економіки Ігор Безкаравайний.

Українські сапери – це справжні герої, які щодня ризикують своїм життям, щоб знешкодити вибухонебезпечні предмети та зробити нашу землю безпечною. Дякуємо за самовіддану працю!