Літературна зустріч з харківською письменницею-волонтеркою Людмилою Охріменко

14 лютого за ініціативи відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради відбулася літературна зустріч з харківською письменницею-волонтеркою Людмилою Охріменко, роман якої “ОСКАР” було нагороджено спеціальною відзнакою за найкращий роман на воєнну тематику Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у 2021 році.

Вже вдруге в Балаклійській центральній бібліотеці Людмила Леонідівна презентувала свою творчість. Цього разу увазі глядачів були представлені три нові книги: «Люлечки – дарувальники снів», «Далека блакитни далечинь» та «Волонтерські історії 2014-2022».

Письменниця розповіла присутнім цікаві історії з власної біографії та інших людей, про волонтерство та творчість, які лягли в основу повістей та оповідань. Присутні були приємно здивовані, що в збірці «Волонтерські історії 2014-2022» є оповідання про наше місто.

Зустріч відбулася в невимушеній приємній атмосфері, по закінченні усі бажаючі мали змогу придбати книжки авторки, частина коштів з продажу яких підуть на потреби ЗСУ.

Бібліотечний фонд Балаклійської центральної бібліотеки було поповнено 10 книжками Людмили Охріменко, які чекають своїх читачів на полицях центральної бібліотеки.

Українське – це модно! Тримаємо культурний фронт!