Працює відділення Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

У Балаклійській громаді працює відділення Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Денний центр соціально-психологічної допомоги – це відкритий простір для всіх осіб, які пережили насильство. Тут можна без попереднього запису отримати комплексну допомогу протягом дня.

Яку допомогу можна отримати?

▪️Надання комплексної соціально-психологічної та первинної правової допомоги постраждалим особам;

▪️оцінка потреб та складання індивідуального плану безпеки;

▪️підтримка в межах групи взаємодопомоги постраждалих осіб;

▪️проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання повторним випадкам насильства щодо постраждалої особи та формування нульової толерантності до його проявів у суспільстві;

▪️інформування населення про права постраждалих осіб та соціальні послуги, які надаються Денним центром.

Також у Балаклійській громаді за підтримки UNFPA/МБФ «Ініціатива» працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в складі якої є соціальний працівник та психолог, які надають психологічну підтримку постраждалим, розповідають про права і можливості та за потреби скеровують до інших служб.

Як звернутись за допомогою?

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або переживаєте через війну – звертайтеся за телефонами:

Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі – (095) 131 41 68.

Режим роботи: Пн-Чт – з 08.00 до 17.00, Пт – з 08.00 до 15.45

????Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі – 0970800644. Режим роботи: Пн-Пт – з 09.00 до 18.00.