КП «Балаклійські теплові мережі» отримали екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER

В рамках Проєкту енергетичної безпеки між компанією Tetra Tech ES, Inc., що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та КП «Балаклійські теплові мережі» укладений Меморандум про взаєморозуміння щодо залучення та використання міжнародної технічної допомоги для реалізації в Україні Програми ПЕБ.

На виконання цього Меморандуму підприємство отримало сучасний екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER для ефективного здійснення діяльності в умовах воєнного стану та у відбудовний період після закінчення воєнних дій, що сприятиме посиленню енергетичної безпеки України.

Також очікуємо іншу технічну допомогу, зокрема надання обладнання та устаткування, матеріали для оснащення та ремонту котельних та мереж нашої громади. Дякуємо за допомогу та плідну співпрацю!

Нагадуємо, що під час окупації територій Балаклійської громади ворогом було викрадено 9 одиниць техніки КП «Балаклійські теплові мережі», а саме: аварійні машини та машини для обслуговування котелень. Тому дана допомога на сьогоднішній день є дуже важливою та необхідною.