Засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Балаклійської громади за підтримки Програми розвитку ООН.

Мета цієї ініціативи полягає в об’єднанні зусиль різних структур, включаючи місцеву владу, громадські організації, активістів, поліцію, ДСНС та представників внутрішньо переміщених осіб для поліпшення громадської безпеки в громаді, особливо в умовах збройної агресії.

На засіданні було затверджено операційний план роботи робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Балаклійської міської територіальної громади на 2024 рік.

Поліцейський офіцер громади проінформував присутніх про проведену роботу за 2023 рік на території громади, заплановані проекти та необхідні потреби для покращення діяльності. Балаклійська місцева пожежна охорона виступила з потребами для доукомплектування пожежної охорони.

Представники організацій SaveTheChildren та Право на захист проінформували присутніх про діяльність в громаді. По завершенню заходу було представлено результати голосування за міні-ініціативи.

Робота продовжується, спрямовуючи зусилля на забезпечення максимальної безпеки та добробуту цивільного населення в ці важкі для усієї країни часи. Обовʼязково Переможемо! Слава нашим воїнам!