Регіональний форум-воркшоп з обміну досвідом реалізації планів реагування громад в рамках проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку” 

12 грудня 2023 року у місті Харків у рамках проєкту «Людський вимір. Інклюзивні дані для стабільності та розвитку», що реалізується Міжнародною організацією з міграції за підтримки уряду Канади, відбувся регіональний форум.

Представники Балаклійської територіальної громади також взяли участь у цьому заході, на якому презентували реалізований проєкт «Придбання комп’ютерної та оргтехніки для надання якісних адміністративних послуг мешканцям Балаклійської територіальної громади Харківської області». Міжнародною організацією з міграції придбані комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні пристрої, принтери тощо, які використовуються для підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг мешканцям Балаклійської громади після деокупації, більш оперативне вирішення нагальних потреб мешканців.

Висловлюємо слова щирої подяки представникам МОМ за можливість прийняти участь у цьому проєкті та сподіваємось на подальшу співпрацю задля якнайшвидшого відновлення Балаклійської громади!