В центральній бібліотеці продовжується Національний тиждень читання.

На чергове розширене засідання розмовного клубу проєкту ‘’Єдині’’ були запрошені учні Балаклійського ліцею. Бібліотекар дитячої бібліотеки розповіла про Національний тиждень читання та  зауважила, що читання є  важливим у час миру, але ще важливішим – у часи випробувань, яке  випали на нашу долю через війну.

Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. Читання книжок сприяє єднанню українського народу,  формуванню нашої ідентичності, збереженню культуромовної спадщини держави.                                        

До Міжнародного дня української хустки присутні переглянули відеоролик про  історію і сучасність символу жіночої вірності, кохання та оберега, яка залишається вживаним елементом і у сучасному вбранні.                                                                                                              Учні музичної школи також відзначили День української хустки, довівши тим самим твердження, що українська хустка – це сучасно та красиво!  Українське це модно! Тримаємо культурний фронт!