Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області

Установчі збори із формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області відбудуться 26 січня 2024 року в залі засідань Балаклійської міської ради (2-й поверх), вул. Жовтнева, 18 (час повідомимо додатково).

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області:

Бондар Оксанасекретар Балаклійської міської ради, голова ініціативної групи;
ЩЕРБИНА Наталіякеруючий справами виконавчого комітету Балаклійської міської ради, секретар ініціативної групи;
пархоменко Вадимначальник відділу по забезпеченню діяльності роботи старост апарату виконавчого комітету Балаклійської міської ради;
ПЛІСАК Алладепутат Балаклійської міської ради VIII скликання (за згодою);
РИБАЛКА Тетянаголова Балаклійської міської організації профспілки працівників освіти і науки України (за згодою);
СТОРОЖКО Алєсязавідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату виконавчого комітету Балаклійської міської ради.

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства. До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу громадської ради може бути обрано не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати не пізніше ніж за 10 днів до проведення установчих зборів заяву у довільній формі, підписану керівником органу організації громадянського суспільства. У заяві зазначаються дата утворення організації громадянського суспільства, її мета та юридична адреса.

До заяви додаються:

рішення керівного органу (керівника) інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах та висунення кандидатури до складу громадської ради, завірене печаткою інституту громадянського суспільства (при наявності);

біографічна довідка кандидата до складу громадської ради (в разі висунення кандидатури до громадської ради).

Документи приймаються ініціативною групою до 16 січня 2024 року (крім вихідних та святкових днів) з 08.00 до 17.00 години за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, 4 поверх, кабінет № 455, електронна адреса balgorsvet@ukr.net. Відповідальна особа – Щербина Наталія Михайлівна.