Управління соціального захисту населення інформує

УВАГА! Відповідно до розпорядження заступника начальника Балаклійської міської військової адміністрації від 10.11.2023 № 2753 «Про затвердження Порядку надання деревини паливної окремим категоріям громадян Балаклійської територіальної громади у 2023-2024 роках» в Балаклійській територіальній громаді продовжується прийом заяв на надання безоплатної допомоги у вигляді деревини паливної окремим категоріям громадян, які зареєстровані/фактично мешкають в Балаклійськійтериторіальній громаді.

Допомога призначається наступним категоріямгромадян:

1) особам похилого віку 60+ (першочергово одиноко проживаючим особам/подружжям похилого віку (60+));

2) сім’ї, до складу яких входять особи з інвалідністю І групи;

3) сім’ї, до складу яких входять діти з інвалідністю підгрупи «А»;

4) сім’ї, у яких виховується троє та більше дітей, в тому числі діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування;

5) одинокі батько чи мати, які мають на вихованні дітей віком до 14 років;

6) сім’ї, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.

7) члени сім’ї військовослужбовця, який загинув (або помер внаслідок поранення, контузії, каліцтва) під час воєнного стану в Україні;

8) демобілізовані особи, учасники бойових дій, добровольці, мобілізовані особи, військовослужбовці, які  безпосередньо брали та беруть участь в районах ведення бойових дій в зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України після 24.02.2022 та членам їх сімей.

9) внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку в Балаклійській територіальній громаді.

Якщо домогосподарством, місцезнаходження житлового приміщення якого зазначене у заяві, вже отримало деревину паливну або грошову допомогу на придбання деревини паливної від міжнародних організацій або благодійних фондів, якщо домогосподарство отримало субсидію/пільгу на скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо окрім категорій громадян  зазначених в пунктах 7 та 8 заяви не приймаються.

Для отримання деревини паливної на домогосподарство, яке має пічне опалення, громадянам необхідно звернутися до уповноважених осіб в старостинських округах та до управління соціального захисту населення Балаклійськоїміської ради Харківської області за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, пл. Ростовцева, 4, каб. 21. Прийом заяв та документів буде здійснюватися до 08.12.2023 включно.