Регіональна конференція партнерства та розвитку ГПУ “Шебелинкагазвидобування”

29 листопада у селищі Донець пройшла регіональна конференція партнерства та розвитку ГПУ “Шебелинкагазвидобування” АТ “Укргазвидобування”. У конференції взяв участь начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов. 

Під час заходу були обговорені виробничі результати за 2023 рік та виробничі плани на 2024 рік, економічний вплив діяльності підприємства на громади, пріоритети та шляхи вирішення проблем громад, де відбувається видобуток газу. 

Цього року, завдяки співпраці ГПУ “Шебелинкагазвидобування” з Балаклійською громадою, вдалося реалізувати два проєкти «Придбання медичного обладнання» та «Ремонт приміщення Бригадирівського ліцею» на загальну суму близько 600 тис. грн. Інформуємо, що у 2021 році було реалізовано 5 проєктів на загальну суму близько 625 тис. грн.

По завершенню заходу Директор філії ГПУ “Шебелинкагазвидобування”, разом з заступником директора та начальником департаменту земельних відносин та взаємодії з громадами провели відкриту дискусію з представниками органів місцевого самоврядування – вислухали пропозиції, зауваження учасників, надали компетентні відповіді і визначили напрямки роботи на найближчий час.

Висловлюємо подяку Газопромисловому Управлінню “Шебелинкагазвидобування” за співпрацю, сприяння розвитку та підтримку. Разом до Перемоги!