У Міловському старостинському окрузі розпочався прийом громадян у сучасній модульній амбулаторії, яку встановили замість пошкодженої. 

Старостинський округ отримав модульну амбулаторію від Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. 

Нова амбулаторія оснащена сучасними меблями та медичним обладнанням, що створює комфортне середовище для надання якісної медичної допомоги.

Сімейний лікар Скалицький Михайло Олександрович здійснює прийом жителів Міловського старостинського округу, відповідно до графіка виїзду. Протягом короткого періоду роботи амбулаторії вже було надано допомогу 40 пацієнтам. 

Відкриття сучасної модульної амбулаторії значно покращило надання медичних послуг первинної ланки, що є важливим кроком у поліпшенні доступності та якості медичної допомоги для мешканців Міловського старостинського округу.

Графік виїздів сімейних лікарів до старостинських округів Балаклійської громади на грудень місяць ви можете подивитись у нашій інфографіці