Учні й викладачі Балаклійської музичної школи отримали чотири скрипки, електрогітару та дванадцять професійних пюпітрів для нот. 

Надіслала таку надихаючу допомогу Паризька філармонія (Philharmonie de Paris), що з квітня 2022 року здійснює місію підтримки українських музикантів. ❤️

????️ Керівницею цієї місії є пані Анна Ставиченко – українка, яка наразі проживає у Франції. У нинішньому сезоні Паризька філармонія почала збирати та надсилати музичні інструменти та обладнання українським школам та іншим навчальним закладам мистецького спрямування. Доставити інструменти до Львова допомогла асоціація «Les convois d’Irina» в особі Емілі Луазель та Світлани Дементьєвої. А вже зі Львова благодійну допомогу, за підтримки Нової пошти, відправляла Ірина Товарницька. Варто додати, що пані Ірина допомогла відправити музичні інструменти в майже двадцять музичних шкіл України, що постраждали від російської агресії. Транспорт для доставки інструментів надала компанія Teploenergies за безпосередньою участю водіїв Ігоря Вишневського, Віктора Елі та Антуана Евен. ????

Дізнатись про нашу школу й тримати зв’язок допомогла Ірина Горкун із Товариства українців у Фінляндії. ????

Увесь учнівський та педагогічний колектив Балаклійської музичної школи висловлює щиру подяку кожному, хто, будучи небайдужим до естетичного й духовного розвитку дітей, допомагає їм розвивати свої творчі здібності. Дяка усім, хто долучився до благодійної місії в передачі музичних інструментів та аксесуарів нашій школі!