Літературно-музичний захід «Осінні мелодії»

«Осінні мелодії» – таку назву мав літературно-музичний захід, що відбувся в Балаклійській центральній бібліотеці у рамках розмовного клубу проекту “Єдині” під час осінніх шкільних канікул.

Осінь вабить усіх розмаїттям кольорів, шурхотом пишного золотого килиму листя, багатством врожаю садів та городів. Тому, незважаючи на дощову погоду, на свято прийшли всі: юні співаки та музиканти Балаклійської музичної школи, учасники вокального гуртка «Слобожанські дзвіночки» Балаклійського Будинку культури, батьки, викладачі, шанувальники мистецтва. Діти з задоволенням долучились до виставки малюнків та аплікацій на осінню тематику, вивчили й продекламували вірші, а найголовніше – заспівали та зіграли нові пісні та музичні твори. Осінь – пора, коли діти сідають за парти, А балаклійська осінь 2022 року увійшла в історію тим, що саме восени місто було визволене від російських окупантів.

Дякуємо всім, хто долучився до цього чудового й неповторного заходу: дітям – за участь у концерті, батькам – за виховання й підтримку, викладачам – за професійну підготовку учасників. І, звичайно, найщиріші слова подяки адресуємо нашим захисникам – Збройним Силам України за визволення Балаклії, за можливість жити, працювати, навчатися й творити в рідному місті.