Повідомлення про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області

Відповідно до Положення про Громадську  раду при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області, затвердженого рішенням виконавчого комітету Балаклійської міської ради від 27.01.2021 № 09, Балаклійська міська рада Харківської області розпочинає створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Балаклійської міської ради Харківської області.

Завданням ініціативної групи є визначення порядку подання заяв для участі в установчих зборах, їх опрацювання (перевірка) на відповідність установленим вимогам,  організація і підготовка порядку проведення установчих зборів.

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства (ІГС) долучитися до роботи ініціативної групи.

Заявка (прізвище, ім’я, по батькові представника, назва ІГС, контактні дані) щодо участі в роботі ініціативної групи подається у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу ІГС та засвідчена печаткою.

 Документи приймаються до 01 листопада 2023 року в електронному (balgorsvet@ukr.net) або паперовому вигляді за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, каб. 461.

Інформація про персональний склад ініціативної групи буде оприлюднена на офіційному веб-сайті Балаклійської міської ради (військової адміністрації).