Маленька скрипка від дванадцятирічної дівчинки Кароліни із Фінляндії

Незважаючи на війну в країні, наші українські діти хочуть розвивати свої творчі здібності. Балаклійська музична школа відновила свою роботу (поки що в режимі онлайн). Після того, як у ній побували окупанти, які не тільки влаштували там свій шпиталь, але й покрали все – нашій музичній школі, на жаль, не вистачає музичних інструментів.

На щастя, ми маємо прекрасних друзів, які допомагають кожен, чим може. Дванадцятирічна дівчинка Кароліна із Фінляндії прислала нашим діткам, які займаються у музичній школі, дуже цінний подарунок. Вона вирішила віддати свою маленьку скрипку, з якої вже “виросла”, українським дітям. Інструмент у дуже гарному стані, доглянутий, видно, що грали на ньому з любов’ю. Кароліна прислала не лише скрипку, а ще й чудовий малюнок, вітальну листівку та солодощі.

Ми щиро вдячні вам за підтримку, добре серце і такий чудовий подарунок! А батькам дякуємо за виховання доньки, людяність і щедрість душі. Також висловлюємо щиру вдячність нашому земляку Сергію Куценку, за сприяння якого родина Кароліни дізналась про нашу школу і вирішила допомогти талановитим дітям.

Звертаємось також до всіх балаклійців, для яких небайдужий духовний розвиток дітей. Якщо ви маєте музичні інструменти, на яких колись грали ви чи ваші діти, і ці інструменти в гарному стані, але вам не потрібні (скрипки, гітари, акордеони), можете передати їх нашій музичній школі, за що будемо дуже вдячні.

Всім миру, спокою та найскорішої перемоги!