У Балаклійській громаді відновлюють зруйновані водонапірні башти

Зруйновані водонапірні башти та пошкоджена водопровідна мережа внаслідок російських обстрілів викликали регулярні перебої та надзвичайні ситуації з постачанням води у старостинських округах нашої громади. Все це впливало на забезпечення комфорту місцевого населення. 

Проте, завдяки підтримці французької неурядової гуманітарної організації «Solidarites International» нові водонапірні башти, замість пошкоджених, були облаштовані в селах Борщівка, Асіївка, Гусарівка та Протопопівка. Також допомогли з придбанням насосів комплектуючих матеріалів, обладнання тощо. 

У селі Чепіль за допомоги чеського фонду “Людина в біді” встановлено водонапірну вежу та придбано два насоси і частотники з комплектуючими до них. КП “Балаклійський Водоканал” активно залучені у процес відновлення водопровідної мережі у громаді: встановлюють частотники, устраняють пориви на трубах тощо. 

Роботи на сьогоднішній день тривають.

Нові споруди мають покращити якість і стабільність водопостачання в селах Балаклійської громади. Дякуємо міжнародним партнерам за постійну підтримку та допомогу у всіх галузях життєдіяльності.