Сесія з обміну досвідом та презентація Планів реагування громад

У м. Харків відбулася сесія з обміну досвідом та презентація Планів реагування громад, організованою Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках реалізації проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку», за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади.

Представники Балаклійської територіальної громади також взяли участь у цьому заході, на якому презентували проєкт «Придбання комп’ютерної та оргтехніки для надання якісних адміністративних послуг мешканцям Балаклійськоїтериторіальної громади Харківської області». Міжнародною організацією з міграції будуть придбані комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні пристрої, принтери тощо, які будуть використовуватися для підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг мешканцям Балаклійської громади після її деокупації, більш оперативне вирішення нагальних потреб мешканців.

У сесії прийняли участь 9 громад Харківської області, які були визнані МОМ переможцями проєкту «Людський вимір» після успішного проходження тренінгів, етапу діалогових сесій, проведення дослідження зі збору та аналізу даних у громадах – це Балаклійська, Краснокутська, Солоницівська, Дергачівська, Сахновщинська, Близнюківська, Савинська, Шевченківська та Валківська.

Дякуємо представникам МОМ за можливість прийняти участь у цьому проєкті та сподіваємось на подальшу співпрацю задля якнайшвидшого відновлення Балаклійськоїгромади!