Обласний молодіжний форум “Iron sky”

08-10 вересня голова та член молодіжної ради при Балаклійській міській раді Харківської області Ірина Михайлова та Данило Ільїнський взяли участь у обласному молодіжному форумі “Iron sky”, який відбувався за ініціативи Української асоціації молодіжних рад та за організації Управління у справах молоді та спорту ХОВА в межах реалізації молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді Харківської області.

1 ДЕНЬ: відбулася панельна дискусія з Мариною Попатенко (радниця з питань політики та залучення Програми “Мріємо та діємо”/IREX Ukraine), Іллєю Точеним (молодіжний працівник, HR керівник УАМР) та Ігорем Мельником (співробітник Всеукраїнського молодіжного центру).

На панельній дискусії обговорили такі питання, як робота та стратегія МР під час війни, програма “Молодіжний працівник”, аспекти відновлення молодіжної інфраструктури та залучення інвестицій, а також анонсування ігор з національно-патріотичного виховання молоді.

Також учасники мали змогу відвідати тренінг на тему “Проєктний менеджмент: практичний аспект” від спікера Максима Безверхого.

2 ДЕНЬ: був активним та насиченим, бо учасники працювали у двох групах за напрямками:

фізична підготовка та симуляційна гра з самооборони від представників ХОЦМа та Bushido Karate Team;

тренінг на тему “Основи кібергігієни”, спікер Микола Благовестов.

На другий день форуму також завітала народна депутатка України Марія Мезенцева, з якою учасники провели діалог та поділилися ідеями, пропозиціями та проєктами для своїх громад.

3 ДЕНЬ: учасники практикували базові знання та навички з тактичної медицини

По завершенню учасники отримали сертифікати та пам’ятні подарунки!

Вдячні Роганській громаді, як приймаючій громаді та кожному, хто реалізовував даний форум! Разом до перемоги

Якщо хтось зацікавлений брати участь у таких заходах, звертайтеся @balmolrad (Instagram)