Відбулась зустріч Правлячого Архієрея Харківської єпархії Високопреосвященійшого Митрофана Архієпископа Харківського та Слобожанського з керівництвом району

Напередодні свята Почаївської Ікони Божої Матері в місті Балаклія відбулась зустріч Правлячого Архієрея Харківської єпархії Високопреосвященійшого Митрофана Архієпископа Харківського та Слобожанського з начальником Балаклійської міської військової адміністрації Віталієм Карабановим, начальником Ізюмської районної військової адміністрації Степаном Масельським та секретарем Балаклійської міської ради Оксаною Бондар.

Під час зустрічі Архієписком Митрофан проінформував керівництво Ізюмського району про прийняті рішення Помісного Собору Православної Церкви України, який відбувся в місті Києві 27 липня 2023 року. Історичним рішенням Помісного Собору було прийняття церковного календаря за новим стилем.

Керівництво району висловило підтримку керуючому Харківської єпархії в питанні допомоги розбудови Православної Церкви України в місті Балаклія та Ізюмському районі. Архієпископ Митрофан висловив щиру подяку за підтримку.

По завершенню зустрічі відбулася перша служба в Православному храмі на честь Почаївської ікони Божої Матері в місті Балаклія.