Начальник Харківської ОВА разом з Народною депутаткою України учням сільських закладів освіти Балаклійської громади вручили планшети та хромбуки

Сучасність – інформаційне суспільство, у якому застосування гаджетів в освітньому процесі є не лише вимогою часу, а й необхідністю. Використання сучасних девайсів надає можливість учням здобувати якісну освіту, більш зручно і швидко виконувати всі необхідні завдання під час дистанційного навчання.

Харківська обласна військова адміністрація опікується питанням створення безпечного цифрового освітнього простору в закладах освіти Балаклійської громади. Харківщина отримала партію девайсів для навчання, яка надійшла від Представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ спільно з Віце-прем’єр-міністром – Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Сьогодні, 11 липня, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов разом з Народною депутаткою України Марією Мезенцовою учням сільських закладів освіти Балаклійської громади вручили планшети та хромбуки.

Також за сприянням Міжнародної організації «ЮНІСЕФ» начальнику Балаклійської міської військової адміністрації Віталію Карабанову для закладів освіти Балаклійської громади передали набори раннього віку, набори “Школа в коробці” та рекреаційні набори.

Діти – це майбутнє незалежної України! Дякуємо Олегу Васильовичу та Марії Сергіївні. Сподіваємося, що це невелекий внесок у нашу спільну справу – Перемогу. Віримо в ЗСУ! Слава Україні!