Члени Балаклійської молодіжної ради взяли участь у молодіжному форумі Акції “Незламні”

16-18 червня 2023 року члени Балаклійської молодіжної ради взяли участь у молодіжному форумі Акції “Незламні”, який проходив у рамках реалізації заходів з молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді за ініціативи ГО “Українська асоціація молодіжних рад” під патронатом народного депутата України Євгена ПИВОВАРОВА.

У рамках першого дня відбулася презентація національної програми залучення молоді до відновлення країни”Віднова:UA”, де були розглянути практичні аспекти реалізації програми і можливості запровадження у своїх громадах, також молодь більше дізналася про взаємодію молодіжної ради з молодіжними просторами, представниками органів влади тощо, і закріпила навички комунікації під час роботи в групах.

Насичений другий день форуму надав можливість молоді перейняти досвід країн щодо реалізації молодіжної політики під час телемосту з представниками Молдови, Вірменії, Польщі тощо, тема дискусії “Європейський вектор розвитку молодіжної політики”. Також, за традицією, відбулася панельна дискусія “Молодь і влада”, де висвітлюються потреби молоді відповідно до стану молодіжної політики у громаді за участю представників Харківської районної військової адміністрації, народного депутата України, депутатів Харківської обласної ради і депутатів Харківської міської ради. Завершився другий день презентацією програми “Молодіжні ради під час війни”, зокрема імплементація в Харківській області, та обміном досвідом та історій молоді під час волонтерства.

У третій день учасники форуму мали можливість поглибити знання в темі проєктного менеджменту, та закріпити набуті навички, написавши проєкт у команді та захистити його перед іншими.

До того ж, молодіжна рада при Балаклійській міській раді Харківської області була нагороджена грамотою народного депутата України Євгена ПИВОВАРОВА за активну участь в молодіжному форумі Акція “Незламні”, значний внесок у розвиток та популяризацію українського молодіжного руху, відновлення та творення майбутнього сучасної України.

Молодь – це сьогодення та майбутнє України ????????