Шановні мешканці Балаклійської громади!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» на території нашої громади розпочато роботу по розробці Програми комплексного відновлення території Балаклійської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області (далі – Програма). Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток, збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

Сьогодні кожний з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та «підлатати» існуючу забудову. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, культури та історії.

Зі змістом розпорядження начальника Балаклійської міської військової адміністрації  «Про розробку Програми комплексного відновлення території Балаклійської міської територіальної громади  Ізюмського району Харківської області» від 14.06.2023 № 302 ви можете ознайомитись тут.

Наразі нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки, а також внутрішньо переміщених осіб  щодо  відновлення  територіальної громади.

Пропозицію ви можете надати шляхом  заповнення  встановленої електронної форми звернення, натиснувши тут, або заповнивши формуляр  за встановленою формою (дивись тут) та надіславши його поштою на адресу: 64207, Харківська область, Ізюмський район, м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18 або надіслати сканований варіант формуляру електронною поштою за допомогою мережі Інтернет на електронну адресу balgorsvet@ukr.net

Також письмові пропозиції за формою (Формуляр word) ви можете принести в приміщення Балаклійської міської ради (ІІ поверх, приймальня) або передати нарочно старостам.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані  у документах і в переважній  більшості своїй  включені до проєкту Програми комплексного відновлення громади.

Опитування буде тривати включно до 05 липня 2023 року.