Балаклійська громада стала партнером Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

31 березня 2022 року Балаклійська громада отримала Протокол про співпрацю із Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) до вересня 2025 року. 24 травня представники програми USAID DOBRE відвідали Балаклійську громаду.

У ході візиту делегація разом з представниками Балаклійської міської військової адміністрації та Балаклійської міської ради обговорили виклики, які стоятимуть під час співпраці, проблемні питання громади, дізналися про життя Балаклійщини до війни, під час окупації та період відновлення після деокупації. Також у ході поїздки преставники DOBRE відвідали центральну каналізаційно-насосну станцію, Вербівський ліцей, РЕМ і автопарк, оглянули житловий фонд та були шоковані людськими стражданнями і руйнаціями, які спричинила ця війна у нашій громаді.

Упродовж 2022-2025 років Програма DOBRE співпрацюватиме з громадою, аби допомогти подолати наслідки війни, відновити та відбудувати, і продовжувати траєкторію позитивного та сталого розвитку. В межах програми DOBRE планується допомогти громаді у відновленні та вдосконаленні послуг, розробці програми і проектів комплексного відновлення території, місцевому економічному розвитку, у питаннях фінансового управління та бюджету громади.

Висловлюємо слова великої подяки Програмі USAID DOBRE за можливість співпраці, допомогу та підтримку у важкі воєнні часи. Прямуємо разом до Перемоги! Слава Україні!