Громадська організація «Деспро» надала допомогу КП «Балаклійський Водоканал»

КП «Балаклійський Водоканал» забезпечує питною водою 15 939 споживачів в місті Балаклія. Задля потреб мешканців громади громадська організація «Деспро» надала допомогу комунальному підприємству у вигляді труб для водогону (700 м.) та муфт для відновлення роботи глибоководної артезіанської свердловини.

Внаслідок повномасштабної російської агресії та активних бойових дій під час окупації міста Балаклія було критично пошкоджено водогін від глибоководної артезіанської свердловини (артезіанська свердловина «Надія» глибиною близько 720 метрів), яка була підключена до загальної мережі водопостачання всього міста Балаклія.

Заміна зазначеної ділянки водогону дозволить відновити роботу глибоководної артезіанської свердловини та забезпечити місто Балаклія сталими послугами централізованого водопостачання. Особливо це важливо в літній період підвищеного водорозбору. Також це дозволить значно покращити якість питної води в нашому місті, оскільки питна вода з цієї свердловини має дуже високі якісні показники.

Висловлюємо слова щирої подяки громадській організації «Деспро» за підтримку та допомогу нашій громаді! Разом до Перемоги!