День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Щороку 8 травня з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму у роки Другої світової війни.

Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в умовах повномасштабної збройної агресії росії.

За участю керівництва району та громади на Алеї Слави у м.Балаклія відбулось покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам. Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за мир і свободу нашої країни в період від 1939 до 1945 року, хто не повернувся з війни, ветеранам та дітям війни.

Начальник Балаклійської міської військової адміністрації разом з заступниками відвідали та привітали з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветеранів, учасників бойових дій Другої світової війни Балаклійської громади. Скільки б років не минуло, ми завжди будемо шанувати патріотичний подвиг наших дідів та прадідів. Саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає сучасних Героїв до нових героїчних вчинків, демонструє яскравий приклад незламності духу, сили волі та патріотизму.

Дякуємо усім, хто бився за Україну в минулому.

І усім, хто б’ється за неї тепер.

Усім, хто перемагав тоді.

І усім, хто неодмінно ПЕРЕМОЖЕ зараз!

Віримо в Збройні Сили України!

Все буде Україна!