Пройшли щотижневі літературні читання

Україна має багату історію та культуру, а також багато цікавих фактів, які здивують навіть тих, хто добре знайомий з нашою країною.

2 травня в юнацькому відділі Балаклійської центральної бібліотеки пройшли щотижневі літературні читання. Цього разу була обрана тема «Цікаві факти про Україну».

Неповторна краса української землі століттями надихала на творчість, а славна історія завжди буде приводом для гордості. Унікальні звичаї, неповторна культура, працьовиті і творчі люди віками вигідно виділяли Україну поміж інших Європейських країн.

Цікавий факт! Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського – скарбниця знань. Це одна з найбільших національних бібліотек світу. Вона налічує понад 30 мільйонів одиниць зберігання і є скарбницею знань, що містить книги, періодичні видання, рукописи, карти та інші документи. Вона також є домом для найбільшої у світі колекції української літератури, яка налічує понад 1,5 мільйона примірників.

Перелік цікавих фактів про Україну можна продовжувати ще довго, тому запрошуємо всіх охочих відвідати бібліотеку і ознайомитися з виставкою .

Українське – це модно! Тримаємо культурний фронт!