Міжнародні партнери продовжують надавати допомогу Балаклійській громаді

В рамках проєкту Стабілізаційна платформа Німецького міністерства закордонних справ, Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ у співробітництві з Асоціацією водоканалів України передало КП «Балаклійський водоканал» екскаватор Terex Mobilbagger TW 110 та додаткове обладнання до нього відбійний молоток Aufbrechhammer Mustang.

Для безперебійної роботи підприємства дуже важливо мати достатньо спецтехніки, адже від цього залежить швидкість і якість виконання ремонтних робіт.

Від початку повномасштабного вторгнення Балаклійський водоканал зіткнувся з проблемою нестачі автомобільної техніки, якої було багато викрадено та знищено ворогом під час окупації.

Особливу подяку висловлюємо Grischka Schmitz-Öhl, Urs Fruehauf та усій команді стабілізаційної платформи, a також німецькому Міністерству закордонних справ (Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew), яке профінансувало надання цієї важливої допомоги. Ваша підтримка у сфері водопостачання і водовідведення робить важливий внесок для стабілізації ситуації у містах та районах, які постраждали внаслідок російської агресії.

Дякуємо за потужну координаційну допомогу Мотилю Володимиру та Олександру Козаку, а також всій команді Асоціації водоканалів України «Укрводоканалекологія».

Дякуємо усім, хто у такі важкі часи допомагає та підтримує наших мешканців. Це надзвичайно важливо. Дякуємо!