Клуб «Активного довголіття людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями»

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Головним та першочерговим завданням бібліотекаря є популяризація української книги та збільшення кількості читачів. Для досягнення мети працівники Балаклійської центральної бібліотеки у своїй діяльності намагаються використовувати нові нестандартні та інноваційні шляхи та форми роботи.

Одним із таких напрямків є зустрічі бібліотекаря в клубі «Активного довголіття людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями» при благодійному фонді «Жовта допомога».

Зустріч, яка відбулася 19 квітня під гаслом «Поки є книжка та бібліотека, Ви – не одн!і», була присвячена Олександру Миколайовичу СИДОРЕНКУ – прихильнику здорового способу життя, лектору Університету ІІІ віку.

Олександр Миколайович багато часу присвятив літературній праці, написав більш ста книг. Парості любові та активної життєвої позиції, закладені Олександром Сидоренком, живуть у серцях тих, кому пощастило особисто спілкуватися з ним і вони охоче діляться цим скарбом з іншими.

Зустріч пройшла у теплій та невимушеній атмосфері, лунали спогади, вірші і улюблені українські пісні автора у виконанні місцевих аматорів та учасників клубу.

Цей клуб є комунікативним простором для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями. Адже життя за будь яких обставин продовжується та може бути цікавим і змістовним!