Відбувся благодійний захід на підтримку Збройних Сил України

Орієнтовний час читання 1 хв читання

В суботу, 18 березня, в Балаклійському Будинку культури відбувся благодійний захід на підтримку Збройних Сил України, захисників, наших мужніх воїнів.

Ініціаторами заходу стали активісти Балаклійської групи допомоги Збройним Силам України «України переможе».

Під час виставки-продажу виробів майстрів та художників нашого міста усі присутні з цікавістю знайомились із творчістю учасників та залюбки купували вподобані предмети народної творчості. Виручені від продажу кошти майстрині віддали на потреби ЗСУ.

Концерт, підготовлений талановитими артистами нашого міста, зібрав повну залу та пройшов на одному диханні. Артисти бездоганно та проникливо виконали свої номери, адже саме завдяки Збройним Силам України мають змогу виступати на головній сцені звільненого рідного міста.

Наприкінці концерту активісти волонтерського руху Любов Сироватська та Катерина Павленко оголосили результати збору коштів, щиро подякували майстриням та усім присутнім балаклійцям за участь у заході на підтримку ЗСУ, та наголосили, що усі зібрані кошти будуть витрачені на задоволення потреб наших воїнів.

Також була повністю заповнена і сринька подяки для ЗСУ, куди маленькі відвідувачі клали свої малюнки, а усі бажаючі мали змогу особисто висловити подяку Нашим славним героям.

Ми – єдиний народ! І в той час, коли наші воїни боронять нашу землю на полі бою, є люди, які роблять все, щоб допомогти їм в цьому. Єднання – це запорука успіху. Всі разом ми йдемо до Перемоги! Ми віримо у наші ЗСУ! Слава Україні!