Співпраця з благодійними фондами задля потреб мешканців Балаклійської громади продовжується

Під час війни особливо важливо завжди залишатися на зв’язку. Завдяки Благодійному Фонду Сергія Притули для забезпечення потреб мешканців міста Балаклія були передані 3 термінали супутникового зв’язку Starlink. Вони забезпечуватимуть роботу Пунктів незламності, які знаходяться у приміщенні СК «Вимпел», приміщенні Міського будинку культури та Музичної школи.

Старлінки забезпечуватимуть безперервну роботу інтернету в Пункті Незламності. У випадку можливої довготривалої відсутності електроенергії жителі Балаклійщини завжди залишатимуться на зв’язку та матимуть змогу продовжувати працювати, навчатися, допомагати тощо.

Ми переживаємо зараз найважчі часи, тому маємо бути готовими до критичних ситуацій, які можуть виникнути внаслідок ворожих ракетних ударів.

Висловлюємо слова щирої вдячності Благодійному Фонду Сергія Притули за важливу допомогу та можливість завжди залишатися на зв’язку при будь-яких обставинах. Ворогові нас не залякати, ми вистоїмо й обов’язково здобудемо Перемогу! Слава ЗСУ! Слава Україні!