Шановні шукачі роботи!

Балаклійське управління Ізюмської філії Харківського обласного центру зайнятості продовжує працювати в дистанційному режимі.

Якщо Ви бажаєте отримати статус безробітного та на сьогодні фактично проживаєте в нашому районі, при цьому ви НЕ є ВПО в іншому регіоні, Ви можете зробити це он-лайн, заповнивши і подавши відповідну заяву.

Після чого очікувати телефонного дзвінка нашого фахівця.

ДЛЯ ОН-ЛАЙН РЕЄСТРАЦІЇ В СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ Є КІЛЬКА ВАРІАНТІВ:

За допомогою мобільного застосунку «Дія», розділ «Послуги», «Допомога по безробіттю», «Отримати статус безробітного». Завантажити можна за посиланнями нижче:

Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.diia.app&hl=ua&gl=US

App Store – https://apps.apple.com/ua/app/%D0%B4%D1%96%D1%8F/id1489717872?l=ua

За допомогою порталу Державні послуги онлайн – Дія. Авторизуватись на порталі «Дія», обрати «Послуги», розділ «Пенсії, пільги та допомога», обрати послугу «Отримання статусу безробітного»:

Чат-бот: https://chatbot.page/oZBkH-

За допомогою Google Forms:

Статус безробітного може отримати працездатна особа, працездатного віку, яка не перебуває в трудових відносинах з роботодавцем, не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів, не отримує пенсію за віком, в тому числі на пільгових умовах та за вислугу років, не зареєстрована як суб’єкт підприємницької діяльності, може і готова приступити до роботи за сприянням служби зайнятості.

Консультації щодо постановки на облік та отримання статусу безробітного за телефонами фахівців служби зайнятості:

Наталя Миколаївна: +380660366734;

Оксана Миколаївна: +380665910430.