Балаклійська громада отримала «мобільний ЦНАП» від шведських партнерів

Місто Балаклія завдяки Шведсько-українському проєкту PROSTO отримало авто та два комплекти техніки для надання послуг мешканцям.

У комплектацію мобільного набору для надання послуг входить ноутбук, портативний сканер, лазерний принтер та 4G Wi-Fi-маршрутизатор, aвто обладнане інвертором. Вартість авто та обладнання – 834 000 гривень.

За словами заступниці голови Місії Посольства Швеції в Україні Марії Ліндгрен-Салтанової, один з ключових пріоритетів шведської підтримки України є відновлення громад.

«Ми розуміємо важливість швидкого відновлення і, разом з тим, якісної координації та співдії на різних рівнях. Я також хочу підкреслити важливість демократичного залучення мешканців до прийняття рішень з відновлення громади – це найкраща запорука ефективних проєктів та прозорих і підзвітних суспільству процесів», – сказала вона.

Висловлюємо слова щирої подяки шведським партнерам за своєчасну, вкрай необхідну підтримку в поновленні доступу мешканців до державних послуг. Можливість надати послуги громадянам, які з певних причин не можуть самостійно дістатися в ЦНАП, є дуже важливим фактором, що впливає на швидкість відновлення життєдіяльності громади.