Важлива гуманітарна допомога від Міжнародного медичного благодійного фонду AICM

До Балаклійської громади надійшла важлива гуманітарна допомога від Міжнародного медичного благодійного фонду AICM – вантаж з медикаментами та засобами гігієни.

Допомога передана для потреб мешканців громади та призначена для КНП “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня”, Балаклійського центру медико-санітарної допомоги та Балаклійського територіального центру соціального обслуговування, де буде безкоштовно використовуватися жителями нашої громади.

Наразі важливо забезпечити медичні заклади необхідними ресурсами, щоб вони могли виконувати свої функції та забезпечити належне лікування та підтримку населення.

Висловлюємо слова щирої подяки благодійному фонду AICM за підтримку і гуманітарний вантаж, який допоможе нашим медичним закладам надати якісну медичну допомогу мешканцям Балаклійської громади. Це ще раз підтверджує, що в складні моменти людство діє разом, допомагає одне одному і не залишає без уваги тих, хто потребує допомоги. Дякуємо за вашу велику і важливу роботу, яка допомагає врятувати життя і здоров’я людей. Сподіваємось на подальшу співпрацю.