Стартував 9 курс проекту ,,Єдині”

2 лютого стартував 9 курс проекту ,,Єдині”, до якого доєдналися і наше незламне місто Балаклія!

Близько 40 мешканців Балаклії стали учасниками 9 курсу проекту та частина з них безпосередньо брали участь в розмовних клубах, які проходили в приміщенні Хабу Cube you hab, розташованому в Балаклійському будинку культури.

В чотирьох засідання розмовного клубу взяли участь близько 30 осіб. Учасники зустрічей мали можливість спілкуватися українською мовою на визначені теми, дискутувати, декламувати вірші, виконувати творчі завдання, поглиблювати свої знання.

Четверту зустріч розмовного клубу, яка відбувся 1 лютого 2023 року, було присвячено пам’яті видатного українського письменника і поета Дмитра Павличка, життя якого обірвалося 29 січня 2023 року…

Сьогодні триває реєстрація на 10 курс проекту,,Єдині” і сподіваємося, що мешканці Балаклії також долучаться до нього. Розмовні клуби 10 проекту “Єдині” будуть проходити щоп’ятниці о 15.00 в приміщенні Балаклійської центральної бібліотеки, за адресою вул. Жовтнева, 16.

Тож, якщо ви теж хочете почати розмовляти українською мовою, то долучайтеся до 10 курсу проєкту «Єдині» за посиланням, відвідуйте розмовні клуби в нашому місті!

Заповнюйте форму до кінця тижня на https://yedyni.org/ та ставайте частинкою потужного руху! На всі намагання ворога нас залякати та знищити, ми продовжуємо тримати мовний фронт.

Переходьте на українську! Зробіть внесок у Перемогу!